Ett lite kraftigare hundhalsband i dubbelsytt remläder från Tärnsjö garveri. Rödbrunt med mörkbruna sömmar och mässingsbeslag. Det är 18mm brett och längden är ställbar mellan 39-52cm (ca 46cm från spännet till mittersta hålet). Tjockleken är ca 6,5-7mm. Eftersom lädret är något fettat känns remmen ändå mjuk och smidig.
 
Lädret som det här halsbandet är sytt av är inte garveriets ordinarie rödbruna färg, utan en något mer klar röd nyans. Väldigt vacker!

 
Pris tidigare: 550:-, NU: 100:-
 
 
 
hundhalsband, mässing, handsytt, dubbelsytt, kraftigt, hantverk, rött,
Ett handsytt halsband med beslag i mässing. Halsbandet är gjort i mörkbrunt remläder från Tärnsjö garveri, med krokodilprägling, och fodrat med naturellt mjukt läder. Bredden är 18mm (ca 20-21mm inkl foder). Längden är ställbar mellan ca 36,5-44,5cm (ca 40,5cm från spännet till mittersta hålet).
 
Pris: 450:-. NU: 100:-
 
 
 
 
hundhalsband, fodrat, mässing, handsytt, krokodil, mönster,
En grimma i mörkbrunt, krokodilpräglat remläder från Tärnsjö garveri och beslag i nickel. Den här grimman har lite smalare remmar: ca 20mm (med undantag för remmen under nosen som är något smalare, och den formade nosremmen som är ca 45mm bred på mitten). Nosremmen är vackert formad och alla sömmar är sydda för hand. Remmen som går under nosen är ställbar, liksom nackremmen.
 
Storlek: full.
 
Vid beställning kostar en grimma i det här utförandet ca 3000:-. Passa på att fynda!
 
Pris: 500:-
 
 
 
 
 
 
 
grimma, mörkbrun, handsydd, unik, krokodil, silver, full,