Ett lite kraftigare hundhalsband i dubbelsytt remläder från Tärnsjö garveri. Rödbrunt med mörkbruna sömmar och mässingsbeslag. Det är 18mm brett och längden är ställbar mellan 39-52cm (ca 46cm från spännet till mittersta hålet). Tjockleken är ca 6,5-7mm. Eftersom lädret är något fettat känns remmen ändå mjuk och smidig.
 
Lädret som det här halsbandet är sytt av är inte garveriets ordinarie rödbruna färg, utan en något mer klar röd nyans. Väldigt vacker!
Tips! Jag har ett matchande koppel i lager: http://sadelmakarelouisefrykell.blogg.se/2017/july/koppel-rodbrunt.html
 
Pris tidigare: 550:-, NU: 120:-
 
 
 
hundhalsband, mässing, handsytt, dubbelsytt, kraftigt, hantverk, rött,
Ett handsytt halsband med beslag i mässing. Halsbandet är gjort i mörkbrunt remläder från Tärnsjö garveri, med krokodilprägling, och fodrat med naturellt mjukt läder. Bredden är 18mm (ca 20-21mm inkl foder). Längden är ställbar mellan ca 36,5-44,5cm (ca 40,5cm från spännet till mittersta hålet).
 
Pris: 450:-. NU: 120:-
 
 
 
 
hundhalsband, fodrat, mässing, handsytt, krokodil, mönster,
Ett mörkbrunt helstryp med nickelbeslag. Halsbandet är handsytt i Tärnsjö-läder och är 19mm brett. Innermåttet runt om är ca 51cm.
 
Obs! Ett helstryp är inte avsett att användas till tvång eller att slita och dra i - det är ett redskap, inte en "snabblösning" att ta till istället för träning. Det går förstås också att fästa haken i den löpande ringen istället, så att det inte blir "stryp".
 
Pris: 750:-. NU: 200:- TINGAT! 
 
 
halsband, hundhalsband, helstryp, dubbelsytt, läder, hantverk, mörkbrunt, handsytt,